Flickr

  • Flickr
    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos from haxa. Make your own badge here.

NewsCloud Headlines

Theme Songs

July 2008

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Powered by FeedBurner

Blog powered by Typepad
Member since 08/2003

« Review: Statistical Analysis Simplified | Main | Sum of the whole? Sum of each part? »

Thursday, September 18, 2003

Comments

nur fatin nabilah binti rosli

salam..
saya pelajar dari smk(a)sharifah rodziah.saya diberi tugas untuk membuat kerja kursus mengenai usahawan.so,saya minta kerjasama tuan untuk memberitahu saya mengenai tuan haji.

1.nama penuh
2.tarikh lahir dan tempat lahir
3.Latar belakang tuan
4.Tahap pendidikan dan tempat pengajian
5.jenis perniagaan yang diceburi
6.Pengalaman tuan sepanjang menjalankan perniagaan
7.cabaran, halangan atau kegagalan dahulu, sekarang, dan masa hadapan.
8.Cara mengatasi cabaran, halangan dan kegagalan
9.kejayaan dulu, sekarang.
10.Perancangan masa hadapan.
11.Prinsip hidup
12.mengapa pilih bidang perniagaan?
13.latar belakang perniagaan
14.matamat/tujuan pernigaan
15.prinsip yang di amalkan
20.pernah memenangi award sebelum ini?

diharap maklumat itu dapat dihantar ke alamat emel saya iaitu [email protected]

amirul bin mohamad

saya wakil anak jati pulau pinang ingin mencadangkan agar satay kajang haji samuri dibina di pulau pinang. hal ini secara tidak lansung dapat memperkenalkan makanan ini di kalangan pelancong dalam dan luar negara....

linda - student ukm, bangi

Tuan Haji,

assalamualaikum...saya pelajar dari UKM , Bangi dan telah ditugaskan untuk mencari tokoh berjaya dan halangan yang ditempuh bagi menjayakan perniagaan...Kami telah berminat untuk menjadikan tn.haji samuri sebagai tokoh kami..Disini saya berharap tn. dapat menyertakan beberapa informasi yang kami perlukan bagi melengkapkan tugasan kami..kerjasama tn. kami amat hargai..dan kami dahului dengan ucapan terima kasih yang tidak terhingga
nama:
tarikh dan tempat lahir:
dugaan yang ditempuh selama bergelar usahawan:
latar belakang:
tahap pendidikan:
faktor dorongan:
cara mengatasi masalah:
Perancangan masa depan:
Prinsip hidup:
alamat web:
latar belakang perniagaan:
modal memulakan perniagaan
bagaimana tuan haji menangani para pekerja bawahan
dan menghadapi risiko kegawatan ekonomi n kekurangan pekerja

sekian, terima kasih
dan sy amat menghormati tn hj dan berharap tn dapat meluangkan masa untuk kami menemuramah tuan.

syed putra al-qudri bin syed zulkefli

Assalammualaikum Tuan Haji.
nama saya syed putra. saya tinggal di ampang selangor. saya ada mengusahakan tanaman serai jenis peha ayam di bentong pahang. sekarang saya sedang mencari pembeli serai saya. setahu saya sate memerlukan banyak serai untuk penyedap rasa. bolehkan saya mencuba untuk datang ke syarikat Tuan Haji untuk mengemukakan penjualan serai saya ini kepada syarikat Tuan Haji? jika boleh saya amat bersyukur pada Allah dan berterima kasih pada Tuan Haji. perancangan saya juga jika diizin kan saya mahu menjadi pembekal serai kepada syarikat Tuan Haji. sekian terima kasih.

mahmud bin mahamed

saya berminat untuk menbuka restoran sate kajang secara francais.bagaimana caranya untuk menhubungi pihak tuan.terima kasih

Mohd Faizal Ramli

assalammualaikum.. Tn. Haji
Saya berasal dari kuala lumpur. saya telah berkahwin dengan orang trengganu. setiap kali orang trengganu dtg ke rumah saya kuala lumpur mesti nak ke sate tn. haji. Baru-baru nie saya ada berbincang dengan adik beradik ipar saya kat trengganu, kami ingin nak mencuba buka perniagaan sate kat kuala trengganu secara kecil-kecilan. saya nak tau bagaimana proses untuk mendapatkan sate tn haji.

noryzam

assalamualaikum...
saya berminat untuk membuka perniagaan berasaskan sate sebagai menu utama. saye berminat untuk mendapatkan bekalan sate dari syarikat tuan haji. bagaimana caranya? boleh tuan haji emailkan kepada [email protected]

hafiz

Assalamualaikum...

Saya begitu berminat untuk menjadi francaisi kepada perniagaan tuan haji. saya ingin menceburi bidang perniagaan ini.Adakah yg perlu modal yg besar utk memulakan perniagaan sate tuan haji??
Bolehkan sy memulakan secara kecil-kecilan?? harap tuan haji dapat memberitahu prosedur yang perlu dilakukan untuk menjadi francaisi.sebarang maklumat berkaitan sila emailkan kepada [email protected] saya berharap pertanyaan saya dapat di jawab oleh pihak tuan haji. sekian, terima kasih

Sharifah Khadijah Binti Syed Ismail

assalamualaikum...saya pelajar dari UNIMAS , Sarawak telah ditugaskan untuk mencari tokoh berjaya dan halangan yang ditempuh bagi menjayakan perniagaan...Kami telah berminat untuk menjadikan tn.haji samuri sebagai tokoh kami..Disini saya berharap tn. dapat menyertakan beberapa informasi yang kami perlukan bagi melengkapkan tugasan kami..kerjasama tn. kami amat hargai..TQ
nama:
tarikh dan tempat lahir:
dugaan yang ditempuh selama bergelar usahawan:
latar belakang:
tahap pendidikan:
faktor dorongan:
cara emngatasi masalah:
Perancangan masa depan:
Prinsip hidup:
alamat web:
latar belakang perniagaan:
modal memeulakan perniagaaan:
<<<>>>>

nurul

salam tuan,
saya pelajar dari politeknik kota melaka,
saya telah ditugaskan untuk menyiapkan satu assignment berkenaan seorang tokoh usahawan.
saya berminat dengan kejayaan perniagaan Tuan Haji dan berharap dapat mengetahui lebih lanjut berkenaan profil tuan serta perniagaan tuan.
saya berharap tuan dapat ceritakn lebih lanjut berkenaan:-
1.nama penuh
2.tarikh lahir dan tempat lahir
3.Latar belakang tuan
4.Tahap pendidikan dan tempat pengajian
5.jenis perniagaan yang diceburi
6.Pengalaman tuan sepanjang menjalankan perniagaan
7.cabaran, halangan atau kegagalan dahulu, sekarang, dan masa hadapan.
8.Cara mengatasi cabaran, halangan dan kegagalan
9.kejayaan dulu, sekarang.
10.Perancangan masa hadapan.
11.Prinsip hidup
12.mengapa pilih bidang perniagaan?
13.latar belakang perniagaan
14.matamat/tujuan pernigaan
15.prinsip yang di amalkan
20.pernah memenangi award sebelum ini?
kerjasama dari Tuan Haji amat saya harapkan..dan saya memerlukan gambar tuan
terima kasih

wan noor azrin wan mahamod

Assalamualaikum....
saya pelajar ditugaskan membuat assignment tentang seorang tokoh usahawan di Malaysia. Kerjasama tuan adalah amat saya hargai. Maklumat yang saya perlukan adalah seperti berikut:
1)nama penuh
2)tarikh lahir & tempat lahir
3)latar belakang tuan
4)tempat pengajian(rendah, menengah, dll.)
5)misi & visi perniagaan
6)cabaran(yg telah & sedang di hadapi)
7)cara mengatasi cabaran tersebut
8)kejayaan yg telah dicapai setakat ini
9)mengapa pilih bidang perniagaan?
10)latar belakang perniagaan

echa

salam tuan,
saya pelajar dari politeknik tanjung malim,
saya telah ditugaskan untuk menyiapkan satu assignment berkenaan seorang tokoh usahawan.
saya berminat dengan kejayaan perniagaan Tuan Haji dan berharap dapat mengetahui lebih lanjut berkenaan profil tuan serta perniagaan tuan.
saya berharap tuan dapat ceritakn lebih lanjut berkenaan:-
1.nama penuh
2.tarikh lahir dan tempat lahir
3.Latar belakang tuan
4.Tahap pendidikan dan tempat pengajian
5.jenis perniagaan yang diceburi
6.Pengalaman tuan sepanjang menjalankan perniagaan
7.cabaran, halangan atau kegagalan dahulu, sekarang, dan masa hadapan.
8.Cara mengatasi cabaran, halangan dan kegagalan
9.kejayaan dulu, sekarang.
10.Perancangan masa hadapan.
11.Prinsip hidup
12.mengapa pilih bidang perniagaan?
13.latar belakang perniagaan
14.matamat/tujuan pernigaan
15.prinsip yang di amalkan
20.pernah memenangi award sebelum ini?
kerjasama dari Tuan Haji amat saya harapkan..dan saya memerlukan gambar tuan
terima kasih

Siti Mastura Bt Mohd Harif

Assalamualaikum tn. hj

Saya berminat nak buka francais sate kajang di kamunting,perak. saya dah ada kedai dan lokasi yang menarik. Memandangkan di ipoh juga telah dibuka oleh Serai Sate Kajang dan permintaan yang tinggi, saya rasa begitu tepat jika saya dapat membuka di kawasan Kamunting dimana kawasan itu berhampiran dgn Zoo Taiping dan Bukit Merah.Saya harap tuan haji dapat email pada saya [email protected] atau fon saya Pn. Mastura 019-5558779 untuk proposol business dan modal yang diperlukan. sekian terima kasih.

Abd Rashid  bin Abd manan

Assalamualaikum tn haji. saya berminat untuk makan satay kajang dimana tempat yang tuan haji berniaga
dan mula kol berapa.kalau bolih nak jumpe tuan haji

mohamad azlan b abu bakar

assalamualaikum tuan haji, saya begitu berminat untuk menjadi francaisi kepada perniagaan tuan haji. saya ingin membuka cawangan sate kajang haji samuri di pulau pinang memandangkan sate ini mendapat permintaan yang tinggi. harap tuan haji dapat memberitahu prosedur yang perlu dilakukan untuk menjadi francaisi.sebarang maklumat berkaitan sila emailkan kepada [email protected] saya berharap pertanyaan saya dapat di jawab oleh pihak tuan haji. sekian, terima kasih

 m krol

salam tuan haji samuri. pekabar? tuan hj kenal tak hj muda satay dari terengganu? saya anaknye...

muhammad zulkifli azizan

assalamualaikum..
sy ingn bertnya di mana sy boleh dpt artical
tn haji samuri

nur aiesyatun akma binti sarif

salam...........saya ditugaskan untuk mencari maklumat tentang seorang tokoh usahawan yang berjaya,da bawah ini tertera maklumat yang saya perlukan:

NAMA
JENIS PERNIAGAAN YG DICEBURI
PENGALAMAN BERNIAGA
LATAR BALAKANG(pendidikan dan latihan)
CABARAN
CARA MENGATASI CABARAN
KEJAYAAN

TERIMA KASIH.....KERJASAMA DARI PIHAK TUAN AMAT DI HARGAI..


Sarmeela

Tuan saya seorang pelajar di Unisel ingin berminat utk mengetahui lebih lanjut tentang perusahaan tuan..selain itu saya juga perlu menyiapkan satu tugasan keusahawanan...oleh itu saya memerlukan maklumat mengenai tuan seperti berikut:-
a) masalah masalah dalam perniagaan.
b) cara cara mengatasinya.
HArap Tuan dapat e-mailkannya
dengan kadar yg segera.
Terima kasih

nursuraini binti nor hashim

assalamualaikum tuan haji, saya begitu berminat untuk menjadi francaisi kepada perniagaan tuan haji. saya ingin membuka cawangan sate kajang haji samuri di pahang memandangkan sate ini mendapat permintaan yang tinggi. harap tuan haji dapat memberitahu prosedur yang perlu dilakukan untuk menjadi francaisi.sebarang maklumat berkaitan sila emailkan kepada [email protected] @ [email protected] saya berharap pertanyaan saya dapat di jawab oleh pihak tuan haji. sekian, terima kasih

fira

salam..tuan saya dr pljr kolej ptpl..sy dikehendaki menyiapkan satu tugasan mengenai keusahawanan..blh tuan cite kan seba sedikit mengenai :

1)biodata tuan serta gambar tuan..
2)profil mengenai syrkt tuan
3)produk yg dikeluarkan oleh syrkt tuan serta gambar..
4)cabaran yg pernah dihaapi oleh tuan..

sy hrp tuan dpt memberi mklum bls dgn secpt mungkin..
terima kasih...

koperasi

saya wakil koperasi smk seri indah bhd serdang berhajat untuk menjemput tuan haji menjadi tokoh usahawan jemputan pada hari perasmian penutupan hari koperasi sekolah.
Kami berharap para pelajar dapat mencontohi kejayaan keusahawana yyang diamalkan oleh tn haji.
Tarikh : 25 jun 2009
masa : 7,30 pagi-8.30 pagi
hari: khamis.
kehadiran tuan haj amat lah dialu2kan

siti khadijah

assalammualaikum....sy dr klj ptpl berminat utk mengetahui tentang perusahaan tuan...selain itu sy perlu menyiapkan tugasan keusahawanan...oleh itu sy memerlukan maklumat drpd tuan..
1)cabaran,halangan atau kegagalan dahulu..
2)cara mengatasi cabaran ,halangan dan kegagalan.
sy harap tuan dapat email kepada sy dengan segera...terima kasih..kerjasama tuan dapat sy hargai..

Travon

The night of the fight, you may feel a slight sting. That's pride f*cking with you. F*ck pride. Pride only hurts, it never helps.
9ac3f51f835762bf3a3167e063b2673d

Aminahtul Amira

askum tn haji..saya dr poli prls.saya ditgskan utk buat 1 assignment tntg tokoh yg b'jya..so saya mnta kerjasma tuan utk menemuramah serba sedikit tntg tuan..antaranya ialah
1)latar belakang tuan,cite serba sedikit tntg tuan
2)pendidikan tuan
3)bentuk perniagaan tuan
4)strategi dalam pengurusan perniagaan
5)pencapaian di peringkat tertinggi
di harap phk tuan dpt bri kerjasma dan di hrp dpt mklum bls dgn cpt yg mgkn krna sgt berguna kpd saya.saya sdhi dgn jutaan time ksh..

The comments to this entry are closed.